ORIGINELE BRIEVENBUS CADEAUS


Wij zijn de specialist in originele cadeaus door de brievenbus. Uitvinder van brievenbusbloemen en jouw favo adres om mensen te verrassen.

KIES JOUW CADEAU : BESTEL NU

Met BloomPost kun je iemand op een originele manier verrassen met een uniek cadeau, bezorgd door de brievenbus. BloomPost is de uitvinder van brievenbusbloemen en blijft innoveren met nieuwe toffe cadeaus! Nu hebben we gedroogde brievenbusbloemen, brievenbusplanten, brievenbuspuzzels en meer!

Brievenbus bloemen:
Het mooie van brievenbusbloemen is dat de ontvanger niet thuis hoeft te wachten op de bezorging, omdat de geschenkdoos gemakkelijk door de brievenbus past. De verrassing is extra bijzonder als je er een van onze wenskaarten met een persoonlijke boodschap aan toevoegt. Je kunt er zelfs voor kiezen om een ​​leuk extraatje toe te voegen, zoals een heerlijke chocolademelk, een kleurrijke feestslinger of meer. Verkrijgbaar vanaf € 12,95.

Gedroogde brievenbusbloemen:
De super duurzame variant van brievenbusbloemen zijn onze droogbloemen. Net als de verse brievenbusbloemen past de giftbox met droogbloemen makkelijk door de brievenbus. De verrassing is extra bijzonder als je er een van onze wenskaarten met een persoonlijke boodschap aan toevoegt. Je kunt er zelfs voor kiezen om een ​​leuk extraatje toe te voegen, zoals een heerlijke chocolademelk, een kleurrijke feestslinger of meer. Verkrijgbaar vanaf € 12,95.

Versheidsgarantie:
We verpakken onze bloemen in een speciale gepatenteerde folie, zodat ze vers blijven tijdens hun reis per post. Bij binnenkomst garanderen wij u dat ze minimaal 9 dagen in de vaas kunnen worden genoten. BloomPost rekent lage verzendkosten en bezorgt 5 dagen per week (dinsdag t/m zaterdag) door het hele Verenigd Koninkrijk. Bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst, kunnen zelfs de volgende dag worden geleverd.

100% kwaliteitsgarantie:
De droogboeketten worden door onze professionele bloemisten ontworpen met handgeplukte droogbloemen. Online bloemen versturen was nog nooit zo eenvoudig. Daarom zijn wij de best beoordeelde online bloemist.

Bloompost.nl

Geen commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: